Etusivu Memmas Knossos Yhteydenotto Kreetalainen ruokavalio - herkutellen terveenä Uusia vinkkejä oliiviöljyn käyttöön Kreetalaisia reseptejä Oliiviöljyn käyttö Neitsytöljy ja muut oliiviöljyt Kreetalainen ruokavalio - herkutellen terveenä Uusia vinkkejä oliiviöljyn käyttöön Kreetalaisia reseptejä Etusivu Oliiviöljyn käyttö Neitsytöljy ja muut oliiviöljyt Yhteydenotto Kreetalainen ruokavalio - herkutellen terveenä Uusia vinkkejä oliiviöljyn käyttöön Kreetalaisia reseptejä Etusivu Neitsytöljy ja muut oliiviöljyt Yhteydenotto Uusia vinkkejä oliiviöljyn käyttöön Kreetalaisia reseptejä Etusivu Oliiviöljyn käyttö Neitsytöljy ja muut oliiviöljyt

Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljy on syntynyt rakkaudesta oliiviöljyyn ja kreetalaiseen kulttuuriin. Olemme ylpeitä öljystämme, jossa yhdistyvät käsityksemme korkealuokkaisen oliiviöljyn ominaisuuksista.

Öljymme tuotannosta vastaa kreetalainen pientuottaja, joka pitkän kokemuksensa ansiosta tuntee oliiviöljyn valmistuksen salat – oliivipuiden oikeaoppisesta hoidosta, oikein ajoitettuun sadonkorjuuseen ja hellävaraiseen puristukseen.

Memmas Knossos ekstra-neitsytoliiviöljy syntyy valikoiduista
Koroneiki-oliiveista, ainoastaan lempeän mekaanisin menetelmin kylmäpuristamalla. Öljy puristetaan oliivien hedelmälihasta aina 8-12 tunnin kuluessa sadonkorjuusta. Tämän ansiosta öljy ei ehdi hapettua ja oliivin hienostuneet aromit säilyvät parhaiten.

Memmas Knossos- oliiviöljyn happopitoisuus on 0,1 % - 0,6 % ja öljymme kuuluu siten parhaaseen extra virgin – laatuluokkaan. Öljyymme ei koskaan sekoiteta muita öljylaatuja, eikä muiden tuottajien tai muista valtioista peräisin olevaa öljyä - tämä takaa oliiviöljylle sen alkuperäiset laadukkaat ominaisuudet.

Memmas Knossos -oliiviöljy on väriltään voimakkaan vihreää. Tämä kertoo oliiveissa puristushetkellä olevasta runsaasta lehtivihreästä eli klorofyllistä ja on tunnuksenomaista laadukkaalle oliiviöljylle. Öljymme tuoksussa on vivahdus vastaleikattua ruohoa ja maku on aromikas, hedelmäinen ja ruohoon vivahtava. Olemme saaneet useilta asiakkailtamme kiitosta myös siitä, että maku ei ole kitkerä, vaikka siitä löytyykin sopivasti potkua. Memmas Knossos onkin ollut suomalaisten kestosuosikki jo vuodesta 1995.

Halutessasi parasta oliiviöljyä, on valintasi kreetalainen
Memmas Knossos.


Tutustu myös oliiviöljyjen erinomaisiin terveyshyötyihin >>

MEMMAS KNOSSOS - Oliiviöljyn käyttö


Makua Foods Oy
- Kivipyykintie 10, 01260 Vantaa FINLAND, Puh: 09 - 43 19 00 60, E-mail: info@makuafoods.fi