fbpx

APPELSIINIMARMELADI AVDUN KYLÄN TAPAAN

appelsiinimarmeladi

Ainesosat:

✔ 7 mehukasta, kauniskuorista luomuappelsiiinia tai
✔ 6 appelsiinia ja yksi sitruuna
✔ 1 litra appelsiini- tai sitruunatuoremehua
✔ 1 kg hillosokeria

Valmistusohjeet:

  1. Pese appelsiinit hyvin, leikkaa lohkoiksi kuorineen, poista siemenet ja keitä tuoremehussa pehmeiksi.
  2. Jäädytä ja soseuta.
  3. Kiehauta uudelleen ja lisää sokeri.
  4. Keitä noin 20 minuuttia sekoittaen ja varoen ettei makeus pala pohjaan. Purkita kuumana. (käännä kuuma purkki korkki alaspäin jäähtymään! Saat ilmatiiviin purkituksen.)

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

Jaa tämä resepti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Katso myös