Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Yhteystiedot
  • Artikkelit
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Yhteystiedot
  • Artikkelit
joulu 09

ETANAA JA VEHNÄÄ

  • joulukuu 9, 2020
  • jvmedia
  • No Comments
  • Reseptit

Ainesosat

✔ 2 ½ murskattua tummaa vehnää tai riisiä
✔ ¼-½ l esikeitettyjä etanoita
✔ noin 150 g tomaattia raastettuna
✔ 1 sipuli raastettuna
✔ ½ dl oliiviöljyä
✔ vettä, suolaa

Valmistusohjeet:

  1. Kuullota kattilanpohjan raastettu tai pilkottu sipuli.
  2. Lisää runsas litra vettä. Kun vesi kiehuu, suolaa se.
  3. Lisää tomaatti, etanat ja vehnä.
  4. Kypsennä avonaisessa kattilassa, kunnes vehnä on kypsää ja ylimääräinen vesi on haihtunut.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

About The Author

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot