fbpx

Ainesosat

✔ 2 ½ murskattua tummaa vehnää tai riisiä
✔ ¼-½ l esikeitettyjä etanoita
✔ noin 150 g tomaattia raastettuna
✔ 1 sipuli raastettuna
✔ ½ dl oliiviöljyä
✔ vettä, suolaa

Valmistusohjeet:

  1. Kuullota kattilanpohjan raastettu tai pilkottu sipuli.
  2. Lisää runsas litra vettä. Kun vesi kiehuu, suolaa se.
  3. Lisää tomaatti, etanat ja vehnä.
  4. Kypsennä avonaisessa kattilassa, kunnes vehnä on kypsää ja ylimääräinen vesi on haihtunut.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

Jaa tämä resepti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Katso myös