fbpx

Extra-neitsytoliiviöljyn hyödyt

oliiviöljy hyödyt

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyt ovat alkuperältään kreetalaisista oliiveista puristettuja ja Etelä-Euroopassa niiden terveyshyödyt ovat laajalti tunnustetut. Oliiviöljyt soveltuvat paitsi ruuanlaittoon, myös laajalti muihinkin tarkoituksin. Terveyshyötyjä on useita, mutta myös muita käytännön hyötyjä extra-neitsytoliiviöljyn käytössä on.

Ruuanlaitto

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljy sopii parhaiten ruokiin, jotka luovat kunniaa öljyn erinomaiselle maulle, kuten salaatteihin ja pestoon. Memmas Knossos sopii kuitenkin myös tavalliseen ruuanlaittoon! Sillä voi esimerkiksi korvata terveellisempänä vaihtoehtona leivonnassa reseptiin kirjoitetun voin. Extra-neitsytoliiviöljy rikastaa keittojen ja muhennosten makua varsinkin, kun mukana on yrttejä, ja jo tilkka Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä riisin sekaan saa aikaan välimerellisen maun!

Ihon ja hiusten hoito

Ihon ja hiusten hoitoon löytyy tuhansia ja tuhansia erilaisia tuotteita, mutta harva tietää, että luonnonmukainen apu kuivaan ihoon ja hauraisiin hiuksiin voi löytyä keittiöstä! Extra-neitsytoliiviöljy levitettynä iholle kosteuttaa ihoa luonnonmukaisesti ja ihoa ärsyttämättä. Öljyä voi levittää myös hiuksille, jolloin päänahka ja hiukset saavat tuntea oliiviöljyn kosteuttavan voiman. Ylimääräinen öljy pestään shampoolla pois, minkä jälkeen hiuksin jää upea kiilto.

Terveys

Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyt sisältävät runsaasti vastustuskykyä parantavia antioksidantteja. Myös korkeasta verenpaineesta kärsivät voivat oliiviöljyn ruokavalioonsa lisäämällä saada apua vaivaansa. Tämä johtuu oliiviöljyn terveellisistä rasvoista, jotka korvaavat hyvine kolesteroleineen pahanlaatuisen kolesterolin. Voit lukea oliiviöljyn muista terveyshyödyistä toisesta artikkelistamme!

 

Jaa tämä artikkeli

Katso myös