Voit käyttää mitä tahansa sellaista Suomesta saatavaa kalaa, jonka voi grillata.
Ainesosat
✔ n. 1 kg kaloja
✔ 1,5 dl Memmas Knossos oliiviöljyä
✔ 2-3 sitruunaa mehuna
✔ suolaa
✔ 2 rkl persiljaa silputtuna
Valmistusohjeet
- Perkaa ja suomusta kala/kalat, huuhtele ja valuta
- Sivele pintoihin öljyä ja suolaa
- Aseta kalat grilliritilälle ja valele vähän väliä Memmas Knossos oliiviöljy-sitruunaseoksella
- Grillaa iso kala molemmin puolin
- Kala on kypsä kun ruoto irtoaa
Tarjoile kalan kanssa kastike, jossa on 0,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä ja 0,5 dl sitruunamehua vatkattuna suolan ja persiljan kera.
(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)