fbpx

Voit käyttää mitä tahansa sellaista Suomesta saatavaa kalaa, jonka voi grillata.

Ainesosat

✔ n. 1 kg kaloja
✔ 1,5 dl Memmas Knossos oliiviöljyä
✔ 2-3 sitruunaa mehuna
✔ suolaa
✔ 2 rkl persiljaa silputtuna

Valmistusohjeet

  1. Perkaa ja suomusta kala/kalat, huuhtele ja valuta
  2. Sivele pintoihin öljyä ja suolaa
  3. Aseta kalat grilliritilälle ja valele vähän väliä Memmas Knossos oliiviöljy-sitruunaseoksella
  4. Grillaa iso kala molemmin puolin
  5. Kala on kypsä kun ruoto irtoaa

Tarjoile kalan kanssa kastike, jossa on 0,5 dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä ja 0,5 dl sitruunamehua vatkattuna suolan ja persiljan kera.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

Jaa tämä resepti

Katso myös