Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
heinä 17

JAUHELIHAKASTIKE SPAGETILLE

  • heinäkuu 17, 2019

Ainesosat

✔500g jauhelihaa
✔3 sipulia
✔1 dl Memmas Knossos oliiviöljyä
✔5 valkosipulin kynttä
✔n. 250g raastettua tomaattia tai n. 180 g purkitettua tomaattimurskaa + 1 dl vettä
✔1 1/2 dl viiniä (romeikoa tai kuivaa sherryä) tai 1/2 dl punaviinietikkaa + vettä
✔1 tl kanelia
✔2 laakerinlehteä
✔hyppysellinen sokeria
✔suolaa, valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Kaada pannulle öljy ja laita siihen sipuli kuullottumaan
  2. Lisää jauheliha ja murenna se hyvin
  3. Lisää valkosiupuli, kaneli, laakerinlehdet ja tomaatti sekä suola, sokeri ja pippuri
  4. Anna kypsyä kunnes neste on haihtunut
  5. Lisää viini nesteeksi ja kypsennä noin 20 min lisää
  6. Keitä spagetti al dente isossa määrässä vettä, johon lisätty noin 2 rkl öljyä paakkuuntumisen estämiseksi

Kastike tarjotaan omasta kulhostaan, spagetti toisesta ja lautasella ruoan pinnalle ripotellaan haluttaessa juustoraastetta

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain.)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot