fbpx

JUUSTOISET PERUNALASTUT

Ainesosat

✔perunoita
✔suolaa
✔(oreganoa tai timjamia)
✔raastettua juustoa, vaikka kolmea erilaista
✔(fetaa, emmentalia ja muutama murena valkohomejuustoa)
✔Memmas Knossos – oliiviöljyä friteeraamiseen

Valmistusohjeet:

Täyte:

  1. Kuori perunat ja siivuta ne 3-4mm lastuiksi.

  2. Kuumenna pannulla oliiviöljyä noin 3 cm:n kerros lähes savuamis lämpötilaan.

  3. Tiristä perunoita kunnes lastut ovat kullan ruskeita, siirrä ne sitten reikäkauhalla tarjoilulautaselle.

  4. Ripottele kerrosten väliin suolaa ja oreganoa (tai timjamia) sekä pinnalle hyppysellinen raastetua juustoa.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

Jaa tämä resepti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Katso myös