Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
syys 09

JUUSTOISET PERUNALASTUT

  • syyskuu 9, 2020

Ainesosat

✔perunoita
✔suolaa
✔(oreganoa tai timjamia)
✔raastettua juustoa, vaikka kolmea erilaista
✔(fetaa, emmentalia ja muutama murena valkohomejuustoa)
✔Memmas Knossos – oliiviöljyä friteeraamiseen

Valmistusohjeet:

Täyte:

  1. Kuori perunat ja siivuta ne 3-4mm lastuiksi.

  2. Kuumenna pannulla oliiviöljyä noin 3 cm:n kerros lähes savuamis lämpötilaan.

  3. Tiristä perunoita kunnes lastut ovat kullan ruskeita, siirrä ne sitten reikäkauhalla tarjoilulautaselle.

  4. Ripottele kerrosten väliin suolaa ja oreganoa (tai timjamia) sekä pinnalle hyppysellinen raastetua juustoa.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot