Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Yhteystiedot
  • Artikkelit
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Yhteystiedot
  • Artikkelit
loka 07

KAALISALAATTI

  • lokakuu 7, 2020
  • jvmedia
  • No Comments
  • Reseptit

Ainesosat

✔ n. 250-300g kiinteää keräkaalia
✔ 1 porkkana ohuina siivuina tai karkeana raasteena
✔ suolaa
✔ sitruunamehua
✔ Memmas Knossos – oliiviöljyä
✔ kuminaa / aniksensiemeniä / fenkolinsiemeniä / (kaprista)

Valmistusohjeet:

  1. Poista kaalin ulommat lehdet ja käytä vain rapeat, kiinteät sisälehdet, jotka suikaloit ohuiksi vaikkapa juustohöylällä.
  2. Ripottele kaalille sormisuolaa, puristele mehukkaaksi ja mausta kuminalla.
  3. Peitä kaalisilppu vedellä ja anna seistä vähintään pari tuntia, mieluummin pari päivää jääkaapissa.
  4. Valuta kaali, mausta sitruunalla ja oliiviöljyllä, suolaa jos on tarpeen.
  5. Sekoita väriä antamaan tuoreita yrttejä ja tarjoile. Seuraan sopii myös feta.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

About The Author

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot