Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Yhteystiedot
  • Artikkelit
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Yhteystiedot
  • Artikkelit
loka 07

KANAPILAHVI

  • lokakuu 7, 2020
  • jvmedia
  • No Comments
  • Reseptit

Annos kuudelle.

Ainesosat

✔ 1 kg kanaa/broileria
✔ 1 silputtu sipuli
✔ 1 dl Memmas Knossos – oliiviöljyä
✔ noin 250 g ylikypsiä tomaatteja raasteena tai 150 g purkitteua murskaa + desi vettä
✔ 3 dl riisiä
✔ 6 dl kiehuvaa vettä
✔ suolaa, pippuria

Valmistusohjeet:

  1. Paista kananpaloja ja sipulia oliiviöljyssä kattilan tai padan pohjalla kunnes kana on kullan ruskeaa.

  2. Lisää raastettu tomaatti, suola, pippuri ja tilkka vettä.

  3. Peitä kannella ja anna kypsyä kohtalaisella lämmollä noin 45 minuuttia.

  4. Huuhdo riisi, lisää se kattilaan ja kaada päälle 6 dl kiehuvaa vettä.

  5. Sekoita hyvin, peitä kannella ja anna hautua kypsäksi (noin 20 minuuttia).

  6. Siirrä syrjään ja anna ”hengähtää”. Jos haluat kosteampaa pilahvia, käytä enemmän vettä.

  7. Tarjoile!

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

About The Author

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot