Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
helmi 09

KESY VIHERSALAATTI

  • helmikuu 9, 2021

Ainesosat

✔ rapeaa lehtisalaattia
✔ naattisipulia / ruohosipulia
✔ runsaasti tilliä
✔ muutama verso eruca vesicariaa, rokkaa eli rucolaa eli sinappikaalia, jonka voimakas aromi antaa salaattiin pikantin maun.
✔ Suolaa
✔ Memmas Knossos – oliiviöljyä
✔ punaviinietikkaa/balsamicoa

Valmistusohjeet:

  1. Pese vihreät salaattiainekset hyvin ja kuivata vaikkapa keittiöpyyhkeen sisällä kevyesti painellen.

  2. Kääri lehdet tiukalle rullalle ja leikkaa ne kapeiksi, n.½ sentin levyisiksi suikaleiksi.

  3. Silppua myös sipuli n.½ sentin paloiksi (käytä vain naatit) ja pilko tillit ja rucola samalla tavoin.

  4. Laita salaattiainekset isoon kulhoon, mausta Memmas Knossos-oliiviöljyllä ja viinietikalla sekä suolalla. Tämän salaatin voit hieman ylisuolata, maku vain korostuu!

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot