fbpx

MARINOIDUT OLIIVIT ELIÉS ME SKORDO KE ARSIMÁRI

MARINOIDUT OLIIVIT

Ainesosat

✔ 400g tummia, suolattuja kalamon-oliiveja
✔ 1 dl Memmas Knossos-neitsytoliiviöljyä
✔ 1 sitruunan mehu
✔ 2 valkosipulin kynttä
✔ rosmariinin oksia

Valmistusohjeet

1. Maistele oliivien suolaisuus, huuhtele tarvittaessa liika suola pois.
2. Valuta oliiveille öljyä ja sitruunamehua. Murskaa joukkoon valkosipuli ja rosmariini.
3. Anna oliivien maustua ainakin yön yli, mieluiten pari viikkoa.
(Maarit Cederberg: Vuodenvaihteen juhliin jännittävät oliiviherkut. Koti ja keittiö 1/99)

Jaa tämä resepti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Katso myös