Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
loka 22

MARINOITU FETA

  • lokakuu 22, 2020

Ainesosat

✔ 1 pakkaus fetaa n. 200G
✔ 3-4rkl tai enemmän Memmas Knossos – oliiviöljyä
✔ tulista kuivaa paprikaa sentin pala tai paprikajauhoa ½ tl
✔ 1 rkl kuivaa oreganoa tai timjamia

Valmistusohjeet:

  1. Valuta fetasta neste.

  2. Pakkaa kaikki ainekset lasipurkkiin tiiviisti niin että feta peittyy oliiviöljyyn ja mausteisiin.

  3. Sulje kansi tiukasti. Kuivien mausteiden käyttäminen on varotoimenpide botulismin vaaran karkottamiseksi.

  4. Tarjoile päivän parin päästä esim. raakojen vihannesten seurana, tomaattisalaatissa, uuniperunoiden oivana lisänä tai vaikkapa pienten korppujen kera alkupalana. Tästä fetasta saat salaatinkastikkeen rikkomalla fetaa marinadeineen muruiksi.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot