fbpx

MEMMAS KNOSSOS PARMESAANITOMAATIT

parmesaanitomaatit

Ainesosat

4kpl tomaatteja
0,5kpl persiljaa
0,5kpl tuoretta basilikaa
0,2dl korppujauhoja
50g parmesaaniraastetta
0,25tl suolaa
0,25 mustapippuria
0,5dl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä

Valmistusohjeet

  1. Valmista taikina sekoittamalla persilja, basilika, korppujauhot, parmesaani, suola sekä pippuri keskenään
  2. Halkaise tomaatit kahtia ja koverra niistä sisällys pois
  3. Lisää taikina koverrettujen tomaattien sisälle
  4. Valuta Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä tomaattien päälle
  5. Paista uunissa 150 asteessa 30 minuuttia

Jaa tämä resepti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Katso myös