Ainesosat
Perusohje on käyttää etikkaa ja öljyä suhteella 1:2
✔ 1 rkl etikkaa
✔ 2 rkl Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä
Lisäksi tarvitset
✔ 1/4 rkl hienojakoista suolaa
✔ ripaus mustapippuria
Valmistusohjeet
- Vispaa ruokalusikalliseen etikkaa noin neljäsosaruokalusikallista suolaa
- Suolan liuettua etikkaan, lisää vähitellen kaksi ruokalusikallista Memmas Knossos extra-neitsytoliiviöljyä. Muista vispata hyvin koko ajan!
- Lisää ripaus mustapippuria!
- Pullota seos ja ravista ennen käyttöä.
- Voit tuunata vinegrettia oman makusi mukaan yriteillä, mausteilla ja lisäämällä sokeria.
Etikaksi käyvät esimerkiksi valkoviinietikka, punaviinietikka, riisiviinietikka, balsamico jne. Etikan laatu vaikuttaa tottakai lopulliseen makuun, joten testaa rohkeasti erilaisia makuja.