fbpx

Mihin kaikkeen extra-neitsytoliiviöljyä voi käyttää?

Levitä iholle

Monissa ihonhoitotuotteissa on hyödynnetty oliiviöljyn suojaavia ja ihoa ravitsevia ominaisuuksia. Sitä voi käyttää myös ihon puhdistukseen sellaisenaan. Levitä siis suihkun jälkeen pyyhekuivalle iholle oliiviöljyä ja öljy muodostaa iholle öljymäisen kalvon, mikä sitoo kosteutta iholle.

Levitä hiuksiin

Oliiviöljy on erinomainen hoitokeino hilseilevää päänahkaa vastaan. Öljyä voidaan myös levittää kuiviin hiuslatvoihin, jolloin hiuksiin saadaan samettinen kiilto.

Nauti ruokalusikallinen

Extra-neitsytoliiviöljyä voidaan nauttia myös sellaisenaan esimerkiksi ruokalusikallinen päivässä. Sen antioksidantit ja tyydyttymättömät rasvahapot auttavat esimerkiksi laihduttajaa, sillä öljy edesauttaa kylläistä oloa ja voi stimuloida laihtumista. On myös tutkittu, että oliiviöljyn sisältämä oleiinihappo ehkäisee osaltaan syöpää, ja säännöllisesti oliiviöljyä nauttivat ihmiset sairastuvat muita vähemmän syöpään.

Lisää salaattiin

Extra-neitsytoliiviöljy on täydellinen salaatinkastikkeen korvike. Lisää sitä salaatin sekaan ja saat neitsytoliiviöljyn herkullisen maun ja terveellisen lisän salaattiisi. Oliiviöljy myös lisää salaatin ruokaisuutta.

Kynsiöljy

Sivele oliiviöljyä kynsinauhoihin ja se öljy suojaa ja hoitaa niitä.

 

Extra-neitsytoliiviöljy on luonnonmukainen ja ekologinen vaihtoehto sekä kosmetiikkaan että ruuanlaittoon ja sen lisääminen molempiin on ehdottoman suositeltavaa sen runsaiden terveysominaisuuksien vuoksi!

 

Jaa tämä artikkeli

Katso myös