fbpx

✔ 4 munaa
✔ desi sitruunan mehua
✔ 2 rkl voita
✔ 1,25 dl vettä

Valmistusohjeet:

  1. Vatkaa munat vaahdoksi, lisää sitruunoiden mehu munavaahtoon tipoittain koko ajan vatkaten.
  2. Keitä vesi ja voi ja lisää kiehuvana tipoittain aikaisempaan seokseen koko ajan sekoittaen. Varo juoksettumista.
  3. Siirrä seos kattilaan miedolle lämmölle ja sekoita kahdeksikkoa, kunnes kastike paksunee. Älä keitä.
  4. Tarjotaan esimerkiksi viininlehti kääryleiden, kaalikääryleiden, paistetun tai keitetyn kanan tai kalan kera.
  5. Säilyy jääkaapissakin ainoastaan seuraavaan päivään.

Veden sijasta voit käyttää esim. kalan, kanan tai kääryleiden keitin lientä.

Jaa tämä resepti

Katso myös