Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
huhti 10
resepti_leiipa

OLIIVILEIPÄ PSOMÍ ME ELIÉS

  • huhtikuu 10, 2019

Ainesosat

✔ 5 dl vettä

✔ 50g hiivaa

✔ 2 dl mustia oliiveja, joista kivet on poistettu

✔ 1 dl Memmas Knossos-neitsytoliiviöljyä

✔ 1 tl merisuolaa

✔ 5 rkl hunajaa

✔ n. 1 l hiivaleipäjauhoja

 

Valmistusohjeet

1. Liota hiiva haaleaan veteen. Jos käytössäsi on hapanleivän juurta, lisää taikinaan ensin 1 dl hapanjuurta ja anna juuren herätä vedessä. Lisää sitten vain 25 g hiivaa.

2. Sekoita joukkoon oliiviöljy, merisuola ja pilkotut oliivit sekä hunaja. Alusta jauhot taikinaan ja anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi

3. Leivo taikina sämpylöiksi ja aseta sämpylät uunipellille vieri viereen. aseta päälle laakerinlehdet ja anna leivän kohota kaksinkertaiseksi. Paista 250-300 asteisessa uunissa rapeaksi.
(Maarit Cederberg: Vuodenvaihteen juhliin jännittävät oliiviherkut. Koti ja keittiö 1/99)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot