fbpx
paistettu juusto

Ainesosat

✔ keltaista juustoa sentin paksuinen viipale/annos
✔ 1 muna
✔ korppujauhoja

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa juustosta sentin paksuisia ja noin 6 x 6 sentin kokoisia neliöitä
  2. Kieräytä ne rikkivatkatussa munassa ja sitten korppujauhoissa
  3. Kuumenna paisto-astia tai vati/pizzakivi kuumaksi, laita palat kuumalle alustalle ja paista kuumassa uunissa ylätasolla kauniin kullanruskeiksi
  4. Juusto on tällöin pinnalta rapea, mutta sisältä valuva
  5. Tarjoile sitruunaviipaleen kera kuumana

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

Jaa tämä resepti

Katso myös