fbpx

VIINITARHURIN PORSAANKYLJYKSET

viinitarhurin porsaankyljykset

Tällä reseptillä valmistat aterian neljälle.

Ainesosat

✔ 4 kyljystä
✔ 2-4 rkl Memmas Knossos-oliiviöljyä
✔ Suolaa
✔ Valkopippuria
✔ 1 rkl oreganoa
✔ 4 dl romeiko-viiniä tai kuivaa sherryä/punaviiniä

Valmistusohjeet

  1. Paista kyljykset kypsiksi paistinpannulla oliiviöljyssä
  2. Suolaa ja pippuroi ne molemmin puolin vasta kun ne ovat kypsiä
  3. Aseta kaikki kyljykset yhtä aikaa pannulle, ripottele pinnalle oreganoa ja kaada kyljysten päälle viini
  4. Peitä kannella ja anna muhia hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia
  5. Tarjoile riisin, uuniperunoiden tai friteerattujen perunoiden kera ja kaada kyljysten päälle pannun pohjalle paksuuntunutta kastiketta.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

Jaa tämä resepti

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Katso myös