Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
Memmas Knossos Memmas Knossos
  • Tuotteet & Laatu
  • Reseptit
  • Vinkit
  • Oliiviöljy & Terveys
  • Artikkelit
  • Yhteystiedot
maalis 18
viinitarhurin porsaankyljykset

VIINITARHURIN PORSAANKYLJYKSET

  • maaliskuu 18, 2020

Tällä reseptillä valmistat aterian neljälle.

Ainesosat

✔ 4 kyljystä
✔ 2-4 rkl Memmas Knossos-oliiviöljyä
✔ Suolaa
✔ Valkopippuria
✔ 1 rkl oreganoa
✔ 4 dl romeiko-viiniä tai kuivaa sherryä/punaviiniä

Valmistusohjeet

  1. Paista kyljykset kypsiksi paistinpannulla oliiviöljyssä
  2. Suolaa ja pippuroi ne molemmin puolin vasta kun ne ovat kypsiä
  3. Aseta kaikki kyljykset yhtä aikaa pannulle, ripottele pinnalle oreganoa ja kaada kyljysten päälle viini
  4. Peitä kannella ja anna muhia hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia
  5. Tarjoile riisin, uuniperunoiden tai friteerattujen perunoiden kera ja kaada kyljysten päälle pannun pohjalle paksuuntunutta kastiketta.

(Resepti on poimittu Merja Tuominen-Gialitaki kirjasta Kreetalainen keittokirja – Terveen elämän avain. Kuva on kuvituskuva)

  • Facebook
  • Twitter
  • Tumblr
  • Pinterest
  • Google+
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteet & Laatu Reseptit & Vinkit Oliiviöljy & Terveys Yhteystiedot

Maahantuoja: Green Taste Oy

  

Yleiset käyttöehdot

Käytämme evästeitä, jotta voimme tarjota parempaa palvelua sinulle. Evästeiden avulla parannamme käyttökokemusta, sivuston toimintaa ja mainonnan osuvuutta. Evästeitä käytetään myös sivuston kävijämäärien seurantaan. Evästeiden käytön pystyt kieltämään muokkaamalla selaimesi asetuksia. Lisätietoja löydät käyttöehdoistamme.HyväksyYleiset käyttöehdot